Mesajul rectorului: Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda" reprezinta pentru invatamantul superior militar [n domeniul fortelor aeriene din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala, se doreste a realiza o punte vie intre specialistii de elita din toate structurile acestui sistem. In acest scop academia se straduieste sa imbine invatamantul universitar militar cu cercetarea, participand la diferite proiecte nationale, avand ca obiectiv final promovarea invatamantului superior militar la dimensiuni europene conform standardelor ARACIS. Proiectele strategice pentru invatamantul superior, cum ar fi "Absolventii si piata muncii" la care institutia participa ca si colaborator dovedesc dorinta academiei de a se implica activ in procesul de monitorizarea a dezvoltarii in cariera a absolventilor sai.

Rolul academiei in proiect este de a completa si consolida baza de date institutionala cu date de referinta ale absolventilor nostri, in vederea realizarii etapelor proiectului.

Ce urmareste universitatea prin implicarea in proiectul APM: Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda" prin acest proiect isi propune culegerea de informatii privind absolventii sai, respectiv monitorizarea evolutiei in cariera.

Echipa institutionala:
- sef lucr. dr. ing. Ecateriana Liliana MIRON - coordonator institutional
- mat. Carmen URSOIU - asistent institutional

Contact: absolventAPM@afahc.ro; 0268 423421 int. 184

 

 

 

Informatii utile                  

- De ce sa particip?                     
- Protectia datelor                        
- Intrebari frecvente                     
- Universitati participante           
- UEFISCSU - coodonator proiect
- INCHER - partener proiect       
           

  
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene